Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

24h Poker har EU licens

24h Poker der holder til på det store netværk Entraction kan tilbyde danske pokerspillere et godt sted at spille poker hvor ens gevinster både er i sikre hænder, og også er helt skattefrie.

EU licens og skattefri gevinster

Folkene bag denne side har nemlig en ægte EU licens til at udbyde poker, og det betyder dermed at alt hvad du får i bonus, rakeback og ellers vinder ved bordene er fritaget fra beskatning. Det er en af de mange gode grunde til at 24h Poker er et oplagt sted at spille poker. Desuden afholder 24h Poker masser af fede promotions hele tiden, så der er masser af fordele ved at spille her.

God software

Man kan som kunde hos 24h Poker gå på opdagelse i deres innovative software hvor du har mulighed for at finde masser af action i No Limit Texas Hold’Em, Pot Limit Omaha, MTT, STT turneringer og meget andet. Der er masser af muligheder for at nyde et godt spil poker uden at bekymre sig om at der ikke er folk at spille imod. Noget af det som gør at 24h Poker har opnået stor succes er at de har et glimrende tilbud til nye kunder som inkluderer en stor sign-up bonus og en fast rakeback aftale.

Bonus og rakeback

På din første indbetaling hos 24h Poker efter du har oprettet dig som spiller vil du få op til €500 i bonus, og denne store bonus kan du nemt spille fri mens du optjener rakeback. Du kan selv vælge imellem om du vil have 30 % i rakeback eller vil tilmeldes VIP programmet som giver mulighed for mere rakeback.

Det skal dog pointeres at VIP programmet kræver et vist antal euro i rake, så hvis du er i tvivl så vælg den glimrende aftale på 30 % og få din bonus på dit første indskud gratis.

Lav 24h konto her