Betfair Poker med nyt point race

Natural Born Grinders er navnet på en af de mest populære kampagner hos Betfair Poker, og til stor glæde for mange kunder vender den nu tilbage. Fra den 10. februar og helt frem til den 5. april har du mulighed for at spille med i dette store $60.000 point race, og der er masser af heftige præmier til dem der spiller mest poker i perioden. Betfair Poker vil nemlig uddele kontante gevinster til dem der ender blandt de 150 mest aktive spillere, og skulle du vinde det hele venter der imponerende $10.000.

Spil med

For at kunne deltage i denne kampagne skal du først og fremmest have en konto hos Betfair Poker. Har du ikke sådan en endnu, kan du gratis oprette en med det samme. Herefter kan du så tilmelde dig kampagnen og gå i gang med at spille. En ting man dog skal være opmærksom på i denne promotion er at det er ens 4 bedste ugentlige resultater der vil bestemme ens gevinst. Man har derfor mulighed for at tage pauser fra bordene hvis man trænger til lidt tid væk fra computeren, og det er en meget stor fordel.

Det der kræves

Betfair Poker kræver at du minimum deltager i 2 uger over den omtalte periode, og hvis du kan klare det er du automatisk med i ræset om de store pengepræmier. Hvor mange der kommer til at deltage er endnu uvist, men et stort plus er dog at det kun er kunder hos Betfair Poker selv der kan deltage.

Er du derfor klar til at vise hele verden at du er en ægte Natural Born Grinder, så tilmeld dig Betfair Poker allerede i dag og vær med i denne kampagne. Vælg selv hvilken velkomstbonus du ønsker og spil den eventuelt fri samtidig med at du er en del af dette tilbud.

Opret dig hos Betfair Poker