Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Bonus hos Party Poker

Party Poker bonuskodeParty Poker tilbyder alle nye spillere en særdeles god velkomstbonus som kan give dig op til $500 mere at spille for. Klik på billedet til højre for udførlige instrukser omkring hvordan du benytter Party Poker bonuskoden RIDE500.

Brug en bonuskode

Din sign-up bonus hos Party Poker gives automatisk når du opretter dig som spiller, og alt hvad der kræves for at få del i dette gode tilbud er at du bruger koden RIDE500 når du registrerer din nye konto. Party Poker har foruden deres enestående sign-up bonus også et gennemtænkt VIP program som kan give dig en aftale som er så godt som umuligt at finde andre steder på internettet.

Bonussen hos Party Poker er en 100 % sign-up bonus som er på op til $500. Det betyder at du skal indsætte $500 for at få den største bonus, og det er en god ide at gøre dette da du på den måde vil kunne få så meget ud af dette tilbud som muligt. Din bonus hos Party Poker bliver nemt spillet fri i form af at du optjener spiller-point når du deltager i ægte cash games, STT og MTT turneringer. Party Poker har desuden oplevet en stor tilgang af spillere i de sidste par måneder, så det er en god ide at få denne aftale.

Party Poker VIP program

VIP programmet er desuden et af de bedste på markedet, og der er nu mulighed for at de mest flittige spillere kan få helt op til 50 % i Party Poker rakeback. Førhen var det maksimalt muligt at få 40 %, men med de nye ændringer kan man nu få 10 % mere i rakeback, og det er jo heller ikke noget man skal klage over.

Få din velkomstbonus hos Party Poker i dag på op til $500 og tjen op til 50 % i rakeback. Tjek desuden de store kampagner som Party Poker kører hver eneste måned og få lidt mere tilbage på dit spil. For maksimum bonus klik på billedet i artiklen.