Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

David Oppenheim vinder Full Tilt 25000 AUD invitational

Der bliver for alvor gået til den i disse dage i Australien. Den famøse turneringsserie kaldet Aussie Millions, finder i disse dage sted i Melbourne hvor den helt store elite af pokerspillere efterhånden er ved at være på plads. Det er dog ikke kun de planlagte turneringer i Aussie Millions 2011 der er på programmet. Så sent som i går vandt David Oppenheim nemlig en speciel Full Tilt Poker turnering i Melbourne hvor et indskud på 25.000 AUD blev lavet om til flotte 250.000 AUD da sejren langt om længe var i hus.

Antonius kiggede også forbi

Turneringen fik også besøg af den finske pro Patrik Antonius, men han måtte dog sige farvel kort tid efter at finalebordet var en realitet. Sejren gav dermed pengene 10 gange tilbage for Oppenheim der er kendt for at være en af de mest hardcore gamblere i Las Vegas.

Til trods for at Oppenheim ikke er specielt kendt, er han en af de mest profilerede spillere når det kommer til byen Las Vegas. Oppenheim er således aldrig blev for at tage sig et spil poker med navne som Phil Ivey eller Barry Greenstein, og et spil golf er den unge amerikaner heller ikke bleg for.

James Bord tog andenpladsen

Anden pladsen gik til James Bord der blev besejret af Oppenheim da vinderen endelig skulle findes, og noget tyder på at David Oppenheim for eftertiden vil spille med i flere af de store internationale turneringer, og med det spil som han viste under hele finalebordet, må man erkende at han kan finde ud af at spille poker selvom han ikke er en af de mest kendte spillere i verden.

James Bord kunne for sin anden plads tage 150.000 AUD med hjem for sin plads, og mon ikke han alligevel er glad for den gevinst taget modstanderne i betragtning.

Spil hos Full Tilt Poker