Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

EUR 500 turnering for nye kunder hos Paradise Poker

Hver eneste måned kan man finde en helt særlig turnering for nye spillere hos Paradise Poker. Her vil der nemlig blive afholdt en €500 freeroll for alle der har tilmeldt sig og spillet et lavt antal hænder, og med denne saftige turnering har du gode chancer for at øge din kapital hurtigt og nemt. Det er nemlig særdels begrænset hvor mange spillere der kan være med, for det er kun kunder fra Danmark, Sverige og Finland der må deltage, og det er kun en ting man kan være glad for.

Det skal du gøre

Det er ikke kun en €500 freeroll du kan være med i hvis du bliver kunde hos Paradise Poker. Du kan nemlig også få en 200 % bonus på op til €1000 på dit første indskud, og det er ikke helt uvæsentligt at benytte sig af. Efter du har lavet din første indbetaling med koden RR1000 skal du spille 50 raked hænder. Når dette er klaret vil du få adgang til den store €500 freeroll, og den spilles altid den 2. søndag i hver måned. Udover disse 2 gode tilbud er det også muligt at få kontante belønninger i Paradise Pokers store VIP program.

Players Club

For at gøre det ekstra sjovt at blive ved med at spille hos Paradise Poker har de valgt at tilbyde alle deres kunder et gennemtænkt loyalitetsprogram kaldet Players Club. Her kan man få en månedlig bonus samt adgang til særlige VIP turneringer. Det er helt gratis at benytte sig af, og kan derfor kun anbefales hvis man er seriøs med sit spil og gerne vil være sikret en god aftale.

Find ud af meget mere om de mange fordele ved Paradise Poker og kom med til den populære €500 turnering for nye spillere ved blot at spille 50 raked hænder.

Prøv Paradise Poker nu