Kom med til WPT Venice hos Party Poker

Venedig er en af de byer som man bare er nød til at opleve for at forstå hvad den kan byde på. Her finder man nemlig et hav af flotte turistattraktioner kombineret med god mad og et særdeles spændende byliv. Det er dog ikke kun et kulturelt indtryk man kan få i det nye år hvis man kommer en tur forbi Venedig. Her vil der nemlig også blive spillet en stor World Poker Tour turnering som Party Poker afholder satellitturneringer til. Hver uge har du mulighed for at vinde en pakke til en værdi af $10.000.

Alt inkluderet

For at gøre din tur til Italien så god som muligt har Party Poker også valgt at inkludere lommepenge, hotelovernatninger og personligt værtsskab i hver eneste pakke vundet online hos dem. Din eneste opgave er derfor bare at vinde en af de ugentlige finaler som spilles på deres pokerside, og så er du klar til at vise resten af verden at du er en særdeles dygtig pokerspiller. WPT arrangørerne forventer et felt på omkring 1000 deltagere til denne event, og med et indskud på $6400 bliver der særdeles mange penge at spille om i den smukke by.

Kom med for $1

Det er en helt unik oplevelse at komme ud og spille med i en af de store internationale pokerturneringer, og WPT er så sandelig en del af disse. For at alle spillere uanset erfaring og bankroll skal kunne komme med til Venedig har Party Poker valgt også at afholde satellitturneringer til $1 der kan sende dig videre til søndagens finale hvor 1 pakke altid er garanteret.

Prøv at se om du kan komme med og vind din pakke til en værdi af $10.000 til WPT Venedig 2012 hvor spillere fra hele verden vil deltage.

Prøv Party Poker nu