Loyalitetsprogram hos NordicBet Poker

Man kan sige mange ting om NordicBet Poker, men heldigvis er de næsten alle positive. For her finder du nemlig en udbyder der distancerer sig markant fra de øvrige ved at give deres kunder den absolut bedste oplevelse inden for online poker med masser af kontante fordele og meget fine tilbud. Er du ikke kunde hos NordicBet Poker endnu kan du blive en del af deres storslåede loyalitetsprogram og finde ud af netop hvor mange fordele der er ved at vælge denne udbyder. Du vil blandt andet blive budt velkommen med en valgfri bonus såvel som muligheden for at optjene rakeback hver uge.

Masser af fordele

Hvis du som kunde hos NordicBet Poker minimum raker for €30 uge om ugen hvilket svarer til ca. 220 kroner, vil du automatisk modtage 30 % i rakeback hver mandag. Dette er et meget fordelagtigt tilbud som gør at du hver uge automatisk får flere penge på din konto. Det bedste er at du kan kombinere rakeback aftalen med alle de store promotions som foregår hos NordicBet Poker. Derfor er du sikret meget høj værdi og et bredt udvalg af både cashgames og turneringer af flere typer.

VIP kundeservice

Alle kunder hos NordicBet Poker vil blive behandlet som ægte VIP gæster når de kontakter deres hold af medarbejdere i forbindelse med spørgsmål eller hjælp til spillet. Du kan altid være sikker på at du vil blive taget imod af en række meget engagerede medarbejdere, som vil gøre deres ypperste for at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig. Dette er en fabelagtig service som de færreste udbydere kan prale af, men det er ikke desto mindre sådan det fungerer hos NordicBet Poker.

Vil du derfor have de bedste tilbud og blive kunde hos en af de bedste pokersider for danske spillere, så besøg NordicBet Poker nu og få enten €25 i direkte bonus eller helt op til €1000 i sign-up bonus.

Lav din konto her!