NordicBet Poker med et godt tilbud i april

Det er snart ved at være tid til at påsken igen skal fejres, og hos NordicBet Poker vil de gerne gøre det på ægte poker maner.

Derfor vil der fra den 2-30. april blive afholdt et rake race med præmier for 18.500 kroner, og alle kan være med.

Det kræver blot en konto hos NordicBet Poker før at man er en del af dette tilbud, og der er særdeles fine præmier.

Vinderen af denne kampagne vil nemlig få en pakke til Superweekend Live 2012, og der er også kontante beløb til de øvrige 9 bedst placerede spillere.

Spil mere og vind

Præcis som i et normalt rake race, handler det her om at være den spiller der på den sidste dag i april har optjent flest Loyalty Points.

Dette gøres ved at man spiller poker om rigtige penge, og der er endvidere også et par lækre €5.50 turneringer som kan øge din placering i racet.

Alle muligheder er derfor åbne for at du skal få en ekstra god påske, og med en værdi af 18.500 kroner, kan det godt betale sig at få spillet en del hos NordicBet Poker.

Andre tilbud i april

Det er dog ikke kun dette rake race som er værd at kigge nærmere på i denne måned hos NordicBet Poker.

Der afholdes nemlig også et andet €20.000 rake race, og du kan endda deltage i dette på samme tid som med det øvrige 18.500 kroners race.

Du finder derfor næppe et bedre sted at spille online poker lige nu, så det kan klart anbefales at man vælger at oprette sig som kunde hos NordicBet Poker.

Kig desuden også nærmere på deres forskellige velkomstbonusser på op til €1000, og glæd dig til at modtage 30 % i rakeback hver eneste uge, hvis du blot raker for €30 eller mere.

Tilmeld dig NordicBet Poker