Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Odds med dine kollegaer

Det er i forvejen rigtig underholdende at placere et væddemål, især hvis man har tænkt sig at se en kamp. Et odds kan gøre en hvilken som helst kamp eller sportsgren underholdende, men det kan ofte være lidt kedeligt at gøre det alene.

Derfor kan det være en god ide at finde nogle at dele med. Det kunne være dine kollegaer, og der er faktisk rigtig mange fordele, hvis du vælger at oddse med dine kollegaer fremfor at gøre det selv.

Herunder vil vi kommentere lidt på nogle af de mange fordele der er, hvis du vælger at oddse med dine kolleager.

Find de bedste odds på Bet365 >>

1. Sammenhold

Det kan styrke sammenholdet på kontoret, hvis man har noget at gå op i sammen med sine kollegaer. Det er ikke fordi, at i behøver at sidde sammen og live bette på alle kampe, i kan nøjes med at udvælge et par kampe i løbet af ugen.

Selvom jeres kampe ikke er i gang hele tiden, så vil i hele tiden have et samtaleemne, og i vil have en ny grund til at ses eller snakke sammen.

Oddser man sammen med sine kollegaer, kan det i den grad give et styrket sammenhold, og så kan man jo også bruge gevinsterne sammen.

2. Man kan dele glæden

En anden fordel ved at oddse med sine kollegaer er, at man har mulighed for at dele sine gevinster. Her mener vi naturligvis ikke, at det er en fordel at give halvdelen af sine gevinster, men derimod, at man kan dele glæden ved at vinde.

Det kan nogen gange være lidt tomt, hvis man vinder på et odds, men ikke har nogen at dele det med. Spiller du med dine kollegaer, vil i vinde sammen, og så kan i dele glæden med hinanden. Det vil uden tvivl give et par high-fives på jobbet, og så kan man igen vende tilbage til, at det styrker sammeholdet.

3. Måske din kollega kan gøre dig bedre til at oddse

Man kan typisk altid lære noget af hinanden. Hvem ved, måske er din kollega virkelig skarp til at oddse, eller også har han en viden indenfor nogle sportsgrene eller fodboldhold, som du ikke har kendskab til.

Ved at oddse med din kollega kan du dermed forøge din viden indenfor sport og odds, og på den måde bliver du endnu bedre. Det kan også være, at du har noget kendskab, som han ikke har, og på den måde kan i lære af hinanden.

4. Man bliver mere tålmodig

Hvis man sidder der hjemme og oddser alene, så kan man ofte glemme at have tålmodigheden med i baghovedet. Spiller man sammen med sin kollega, så vil man ikke tage de samme chancer, eller spille på dumme kampe.

Her ved man nemlig, at man også risikere en anden persons penge, og derfor vil man tage bedre og mere velovervejede beslutninger.

Hvis dig og din kollega begynder at vinde, vil du måske kunne overføre det til når du selv spiller. Så vil du tage bedre beslutninger, og lade være med at spille på ungarsk 3. division.

Der er altså mange fordele ved at oddse med sin kollega. Den eneste ulempe der er, er naturligvis, at man er nødt til at dele gevinsterne med en anden.

Find de bedste odds på Bet365 >>