Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Odds på den næste amerikanske præsident

Man kan sige meget om den gode Donald Trump, men han har formået at skabe overskrifter for sig selv de seneste mange måneder. Han er foragtet af mange, men alligevel en kandidat til at blive den næste amerikanske præsident.

Favoritten netop nu hedder Hilary Clinton, som første gang blev verdenskendt ved, at hendes mand, Bill, var lidt for glad for en pige ved navn Monica Lewinski. Siden har Hilary skabt en karriere for sig selv som politiker, og er nu demokraternes bedste bud på den næste præsident i USA.

NordicBet har odds på den næste amerikanske præsident ude nu, hvor Hilary Clinton kan spilles til odds 1.95. Donald Trump er netop nu den største udfordrer, og den kontroversielle Trump kan spilles til odds 5.00. Mange har sagt at de ikke ønsker et USA, hvor en mand som Donald Trump har “fingeren på knappen”, men alligevel høster den succesfulde forretningsmand masser af stemmer på tværs af hele USA. Trumps linje er meget pro-USA og mod indvandring, og meget i stil med debatten i resten af den vestlige verden i disse tider, er det noget der ligger tungt på sinde hos mange amerikanere.

Fik amerikanerne nok af den bløde linje under Obama, og går man nu i den helt anden grøft med en hård hund som Trump? Eller bliver det den langt mere politisk korrekte Clinton, som især appellerer til sorte og kvinder i sin kampagne?

En anden og måske lidt overset kandidat kunne være Michael Bloomberg, som tidligere var en yderst populær borgmester i New York. Han kan spilles til odds 24.00 netop nu.

Se odds på den næste amerikanske præsident herunder og find spillet hos NordicBet under “politik”.

Odds på USAs Præsident hos NordicBet ->

 

Odds på USAs næste Præsident:

Hilary Clinton – 1.95
Donald Trump – 5.00
Bernie Sanders – 9.00
Marco Rubio – 7.00
Jeb Bush – 14.50
Ted Cruz – 14.50
Michael Bloomberg – 24.00
John Kasich – 35.00
Joe Biden – 45.00
Ben Carson – 200.00
Paul Ryan – 250.00

 

nordicbet-white-580x330