Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Odds Tips

Det kan være utrolig svært at finde de gode odds, især hvis man er forholdsvis ny indenfor bettingverdenen. Der er dog flere gode taktikker til, hvordan du kan finde de helt gode odds, og dem kan du få hjælp til at finde i denne artikel.

De bedste odds tips

Vi serverer nemlig de bedste tips og tricks, så du lettere har mulighed for at finde du af, om det er et godt odds du har fundet, eller om du skal lede efter et andet i stedet.

 

Du taber i længden på odds med tilfældigheder

Det kan være virkelig fristende at spille på de odds, hvor der kun er to udfald. I de fleste sportsgrene vil der være mange forskellige odds, hvor du kan spille på tilfældighederne, men disse er altså rigtig dårlige spil.

Det kan være “Hvem starter med bolden?” Ulige / Lige antal mål i kampen osv. Disse væddemål bør du holde dig fra, da de udelukkende styres af tilfældigheder, og du kan ikke researche dig frem til, hvilket udfald der sker oftest.

Hvis du spiller på, hvem der starter med bolden, så vil der være 50 % sandsynlighed for, at du vinder, da det afgøres ved at kaste en mønt op i luften. Samtidig er oddsene på disse væddemål rigtig dårlige, og du vil derfor tabe i længden. Hvis oddsene på begge udfald havde været min odds 2.00, så var det pludselig en anden sag, men det er desværre ikke tilfældet.

 

Lav din research på alle kampe

Når du skal oddse på en given kamp, så er det altid en god ide at undersøge kampen helt i bund før du oddser. På denne måde har du nemlig mulighed for at finde de gode odds, hvor du kan fange bookmakeren på det forkerte ben.

De ting du bør undersøge, når du skal spille eksempelvis på en fodboldkamp, bør være. Er der nogle skader? Hvem har karantæne? Har det ene hold mere motivation til at vinde end det andet? Hvilken opstilling spilles der med?

 

Hvis du kan finde informationer, som bookmakeren ikke har taget højde for, så er der god sandsynlighed for, at du kan finde et rigtig godt odds.

 

Hvis du kan finde informationer, som bookmakeren ikke har taget højde for, så er der god sandsynlighed for, at du kan finde et rigtig godt odds. Det kan evt. være en back eller kant, som pludselig skal spille helt fremme i angrebet, og hvor oddsene ikke er blevet justeret på, at spilleren skal score et mål.

Det kunne også være vejret og banens tilstand, som du kan kigge på. Hvis det øser ned og der ligger store dynger af vand på banen, så er det måske svære at score mål, og så kunne det blive en målfattig kamp.

 

Hold en fornuftig BRM (Bankroll management)

Når du oddser og gerne vil være vindende, så er det vigtigt, at du har styr på din konto og ikke spiller for flere penge, end du har råd til at tabe. Dette kalder man Bankroll management, forkortet BRM.

Et hurtigt eksempel kunne være, at du har 1.000 kr. på din bettingkonto. Hvis du spiller 500 kr. pr. væddemål, kan du kun håndtere at tabe to væddemål i træk, og så er du konkurs.

Du skal derfor dele din saldo op, så du ikke spiller for stort af gangen. Du kan sige til dig selv, at du kun må spille 2% af din saldo pr. væddemål. Har du 1.000 kr. er det altså 20 kr. pr. kamp. Nu kan du tabe 50 gange i træk, før du går konkurs.

 

Spil med hjernen i stedet for hjertet

Det kan være så fristende at spille på det hold, som man selv holder med. Det er dog ofte en dum ide, da man sjældent spiller med logikken men i stedet med følelserne. Hvis du spiller med dine følelser i stedet for din logiske sans, så vil du i længden tabe.

Samtidig bør du heller ikke udelukkende holde dig til at spille på favoritterne. Det er der mange der gør, da de tænker, at det er den sikre vej frem, men det handler i bund og grund kun om at lave en chancevurdering og så følge den.

Sandsynligheden for at du vinder på et odds, skal være tilsvarende til det odds du får. Får du 2.00, skal du altså have mindst 50 % sandsynlighed for, at du vinder.

 

Les mer om sportsbetting og poker på nettet >