Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Party Poker giver nu endnu mere i rakeback

Der er nu kommet endnu flere gode grunde til at spille poker hos Party Poker. Den store udbyder har netop valgt at justere deres fantastiske VIP program så spillere nu kan få helt op til 50 % i rakeback.

Med helt fremme

Dermed er Party Poker nu kommet helt med frem på banen når det omhandler de mest loyale VIP programmer på internettet. En af de mest markante ændringer i det flotte VIP program er at du udover en poker bonus også vil modtage kolde kontanter når du bruger dine point. Dermed vil du både have ekstra penge på din konto og spille de bedste bonusser fri på samme tid. Det er noget som er særligt attraktivt for spillere som måske ikke er så gode til at følge de strenge BRM regler, og det er også vigtigt at påpege at den største bonus nu giver en samlet fortjeneste på netop 50 % i rakeback. Dowload Party Poker og få del i det store VIP program.

Hvor stor en bonus du kan købe for dine optjente point afhænger udelukkende af dit nuværende VIP niveau og hvor mange point du har optjent gennem at spille ægte penge spil hos Party Poker. De mest aktive spillere kan for 300.000 point få enorme $50.000 i kolde kontanter og en poker bonus på $75.000. Det er selvfølgelig meget høje beløb, og det er også kun de mest dedikerede spillere der kan opnå så høje niveauer, men det store tilbud svarer alligevel til 50 % i indirekte rakeback. Dermed kan du nu få meget mere tilbage på dit spil hver dag hos Party Poker.

Kontanter samt bonus

De mindre bonusser er også blevet forbedrerede således at man som Guld spiller, kan få $300 i kontanter samt en flot $450 poker bonus for blot 6000 point. Dermed er VIP programmet hos Party Poker blevet endnu bedre og giver dig nu endnu flere fordele ved at spille poker hos Party Poker.

Bliv gratis Palladium medlem her!