Rakeback på gammel Full Tilt Poker konto

Et af de spørgsmål jeg tit møder gennem mit supportarbejde på Rakeriders er om man som spiller kan få rakeback tilknyttet på en gammel Full Tilt Poker konto.

Ikke muligt for gamle kunder

Svaret er beklageligvis at det kan ganske enkelt ikke lade sig gøre. Jeg har prøvet at kontakte Full Tilt Poker i denne sammenhæng masser af gange uden at have haft succes en eneste gang. Baggrunden er at Full Tilt Poker bruger oceaner af marketingskroner på at signe nye spillere op og dermed har de betalt for en spiller på en eller anden led.

De kan derfor ikke flytte en gammel spillers konto til at få rakeback da det på den led ville give dem et integritetsproblem i forhold til pokersider der henviser kunder. Der findes ganske enkelt ikke en løsning på problemstillingen som er anbefalelsesværdig og spillere med en gammel Full Tilt Poker konto uden rakeback må affinde sig med situationen og enten undlade at spille på FTP eller ganske enkelt spille uden rakeback.

Læs mere om rakeback på Ladyfest.dk

I princippet anser jeg heller ikke situationen for speciel problematisk idet at rakeback politik vil ændre sig når den nye spillelovgivning vedtages i Danmark. Staten vil gennem denne lovgivning opkræve 20% i afgift af al rake og samtidigt skal der betales licens penge og der skal bruges midler til at lave ansøgningerne.

Rakeback er måske fortid

Dermed forudser jeg at rakeback bliver en saga i 2011 da en afgift på ca. 30% ganske enkelt er så voldsomt for spillefirmaerne at det bliver nærmest umuligt at give spillerne noget som helst. Et scenario som hverken spillere eller pokerrum kan være specielt glade for. Fordelen med den nye lov er selvfølgeligt at spil på nettet kommer i nogle ordentlige rammer men om dette opvejer 30% udgift er faktisk tvivlsomt.

Det er givet at alle gamle rakeback aftaler med et pokerrum nødvendigvis vil blive annuleret og kun tiden vil vise hvor slemt det bliver for spillerne.