Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Saturday Micro hos PokerStars

Den nye turneringsserie hos PokerStars kaldet Saturday Lineup byder på en helt fantastisk turnering kaldet Saturday Micro.

Spil om $30.000 for $3.30

Denne turnering har et indskud på blot $3.30 inklusiv gebyr som giver dig muligheden for at spille med om mindst $30.000. Det lave indskud gør at langt de fleste pokerspillere kan være med og har en god chance for at vinde stort til trods af at indskuddet svarer til mindre end tyve kroner. Det lave indskud og den høje præmiepulje er i sig selv gode grunde til at deltage, men der er endnu en grund som gør denne turnering værd at spille med i.

Turneringen vil nemlig starte 14.00 dansk tid, og det er i sig selv sjældent at man ser så store turneringer starte så tidligt på dagen. Grundet det tidlige starttidspunkt slipper man for at bruge hele natten foran computeren og kan bruge ens tid om dagen på at spille med i den store event.

7 lørdagsturneringer

Saturday Lineup byder på intet mindre end 7 store turneringer hver lørdag hvor du kan deltage i alle dem du har lyst til, og siden starttidspunkterne er blevet så meget bedre for danske spillere har PokerStars endnu engang bevist at de har det bedste udvalg når det kommer til pokerturneringer online.

Hvis du endnu ikke har en konto hos PokerStars kan du på få minutter oprette en gratis og gøre dig klar til at stifte bekendtskab med verdens største pokerside. Du kan som ny spiller hos PokerStars få en 100 % sign-up bonus på op til $600 når du indskyder penge for første gang. For at være berettiget til dette tilbud skal du bruge PokerStars kampagnekode PSP7824 under oprettelse.

Spil med i Saturday Micro eller en af de andre spændende nye lørdagsturneringer og find ud af hvorfor PokerStars er det sted flest spillere fra hele verden vælger at spille poker.