Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Spil gebyrfri MTT turneringer hos Danske Spil

Der har før været pokersider der har pralet af at kunne tilbyde gebyrfri poker, men det er alligevel de færreste udbydere der har kunnet leve op til dette udsagn. Nu vælger Danske Spil dog at gå helt nye veje for at give dig rabat på dit spil, og det betyder at du i januar måned ikke skal betale så meget som en øre i rake når du spiller MTT turneringer. Tilbuddet gælder hele måneden ud, og gælder alle former for Multi Table Turneringer. Hvis du f.eks. vil spille med i en $10+$1 turnering koster det nu kun $10.

Ingen bonus point

Som mange ved har Danske Spil også introduceret et reward system der hedder Bonus Point. Man skal dog være opmærksom på at man ikke optjener disse point når man spiller med i rake-frie turneringer. Det bør dog ikke stoppe en i at være med, da værdien af et fjernet gebyr er meget højere end de bonus point man ellers ville optjene. Du kan derfor roligt vælge at tilmelde dig en af de mange daglige turneringer, og der er også mulighed for overlay i flere af turneringerne da det endnu ikke er alle der har hørt om denne spændende kampagne.

Få en poker bonus

Nye kunder der tilmelder sig Danske Spil kan få en lækker poker bonus på op til 1000 kroner når de laver deres første indskud. Hvor høj en bonus du får afhænger af hvor mange penge du indsætter, og da dette er en 100 % bonus betyder det at du vil få dit indskud matchet i bonus på op til 1000 kroner. For hver krone af din bonus du vil have udbetalt skal du optjene 2 bonus point, og alle bonusser hos Danske Spil bliver frigivet i 10 portioner hver.