Spil med i julekalender hos Paradise Poker

Det krævede formentlig en hel del planlægning og indsigt i pokerspillernes lyster før at Paradise Poker kunne lancere deres nye julekalender i år. Det er nemlig ikke helt nemt at gøre sig klog på hvad pokerspillerne gerne vil have, men man må sige at Paradise Poker har ramt plet.

Hver dag i december kan man nemlig spille med i deres julekalender som byder på noget nyt hele tiden, og dette udmønter sig blandt andet i rake races, freeroll turneringer, ekstra store garanterede events og meget andet. Det kan derfor være en indbringende ting at være kunde hos Paradise Poker frem til juleaften.

Meget fine præmier

Med muligheden for både at vinde kontante præmier i rake races, vinde ekstra store præmier i garanterede turneringer og få adgang til de helt store online events som spilles hos Paradise Poker er det virkelig nogle meget fine præmier som er lagt i puljen i år. En af de ting som gør denne julekalender ekstra god er at alt hvad du måtte vinde i den ikke påvirker hverken din sign-up bonus eller din status i deres store VIP program, så der er altså blot tale om ekstra værdi for alle deltagende spillere.

Tilmeld dig Paradise Poker

Selvom du måske ikke er kunde hos Paradise Poker endnu har du masser af tid til at få din portion af værdi ud af denne julekalender, så derfor skal du bare se at få tilmeldt dig deres pokerside straks og så kan du faktisk også få en rigtig fin bonus til at starte med. Ved at indtaste koden RR1000 når du indskyder penge for første gang vil du nemlig være berettiget den største bonus som kan give dig op til €1000 ekstra på kontoen.

Tilmeld dig derfor Paradise Poker nu og få både en fornem bonus og vær med i den gode julekalender.

Få din Paradise bonus her!