Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Spilleforslag til Alka Superligaen 2016/17-sæsonen

Efter et par vage år virker FCK og Ståle Solbakken igen til at have fået styr på Superligaen – og denne gang med ærkerivalerne fra Brøndby som konkurrent. Den nye tyske træner Alexander Zorniger har ændret de blågule radikalt, og hvis FCK ikke havde deres stærkeste trup i mange år, ville de med deres angrebslystne spillestil hive guldet hjem til vestegnen. FCK ser dog uhyre stærke ud og med en bænk, der blandt andet rummer Kasker Kusk, Bashkim Kadrii, Nicolai Boilesen, Jores Okore, Jan Gregus og Andrija Pavlovic er det svært at se dem blive presset af et hårdt europæiske program.

2016/2017-sæsonen byder også på en ny struktur, der dog først træder i kraft i foråret. Indledningsvist vil alle hold møde hinanden to gange, inden ligaen inddeles i to puljer, hvoraf de øverste 6 hold deltager i det såkaldte mesterskabsspil, mens de resterende 8 hold skal spille om nedrykning. Holdene får hver især deres point med over fra det indledende gruppespil, og de vil nu kun spille kampe mod hold, de er i samme pulje med. Dette betyder mere og flere intense såkaldte 6-points kampe, hvor man kæmper mod de nærmeste konkurrenter.

Artikel: Læs om Sportsbetting på nettet

 

Vinderspil – FCK er suveræne favoritter

fck-logoDet er næsten ikke værd at spille på FCK, og derfor bør man finde vinderodds, der ekskluderer FCK fra udregningen. Med andre ord skal du finde det bedste hold af de resterende 11, og her er spændingen stadig intakt. Brøndby startede ud som lyn og torden, men som runderne gik, er de blevet mere ustabile. AaB startede også godt rent pointmæssigt, men spillet har haltet efter, og det samme gør resultaterne efterhånden. Sidste års toere fra SønderjyskE er kommet igen efter en sløv start, og holdene ligger generelt ekstremt tæt i subtoppen.

Ustadighed er altså et nøgleord, og det gør også bookmakerne i tvivl. Har du altså en fidus til næsten hvilket som helst hold i top 8 ud over FCK, kan du hente gode penge på dem. Ønsker man altså vinderspil, skal det ske uden om FCK. Hav her in mente, at nogle hold kategorisk set klarer sig bedre mod de små hold og taber til de gode, mens andre præsterer i de store kampe og taber dumme point mod dårligere hold. Med den nye struktur vil man kun møde de hold, der ligger tættest på ens niveau – i hvert fald i foråret.

Alternativt bør man spille på, hvem der ender i mesterskabs- og oprykningsspil eller eventuelt top 3 – eller sågar erstatte vinderspil med taberspil, fordi der er bedre odds at hente på nedrykkerne.

 

Topscoreren – Brøndby fører an

bif_logoBrøndby og Teemu Pukki lagde ud med fuld kraft i starten af sæsonen, og det gav finnen et stort forspring på topscorerlisten. Blandt andet en 7-0 sejr ude over AGF har i denne sæson været med til at tegne et billede af et langt mere offensivt indstillet Brøndby-mandskab, hvorfor de helt naturligt kommer til at score flere mål end mange andre hold.

FCK og Midtjylland vil naturligvis score sin andel, men hos disse hold er målene fordelt mere ud. Hos Brøndby er det hovedsageligt tre spillere, der scorer mål; Pukki, Wilczek og Hjulsager. Sidste års vinder Lukas Spalvis er ikke længere at finde i Superligaen, og FCK’s topscorer er en pt. bænket Kasper Kusk, hvorfor Pukki virker som det oplagte valg til topscorerprisen. Ingen af de andre subtophold har i år en snedig målræv, der kan snige sig med – det bliver næsten med garanti en Brøndby-spiller.

Find alle odds på Superligaen hos bet365

 

Udnyt ustabiliteten og spil X2

Overordnet set er det svært at gøre sig klog på andre hold end FCK. Der kan derfor gemme sig en del værdi i at spille mod favoritten, fordi holdene ganske enkelt er for ustabile. En tredjedel af kampene er endt uafgjort. Sidste år var denne del blot en femtedel. Det er langt mere jævnbyrdig Superliga, hvor alle kan slå alle. Med den nye struktur vil holdene i nedrykningsræset også passe ekstra på ikke at havne i bunden, og derfor er det meget sandsynligt, at vi vil se endnu flere uafgjorte kampe til foråret.