Spring Million i maj hos WPT Poker

Enorme garanterede online turneringer. Det er noget der står højt på ønskelisten hos de fleste pokerspillere, og den 6. maj går den drøm i opfyldelse hos WPT Poker. På denne dag vil de nemlig være værter for en event ved navn Spring Million, og som det kan antydes af navnet er der en hel million dollars i præmiepuljen. Med den gigantiske præmiepulje og mulighed for at komme gratis med, er det en god ide at få oprettet sig hos WPT Poker. Man bør nemlig ikke gå glip af denne perle af en turnering som har mere end 5 millioner danske kroner i garanteret præmiepulje.

Kom med til eventen

WPT Poker afholder satellitturneringer døgnet rundt med en pris på $1 og opefter. De kan hver især sende dig videre til den endelige turnering den 6. maj, så det er egentlig kun indskuddet der varierer en smule. For dem der ikke har penge på deres konto, vil der også være forskellige freerolls for udvalgte lande, og her vil der være 10 sæder garanteret til en ekstraordinær finale hvor i der er 5 pladser garanteret til den 6. maj. Alle har derfor chancen for at være med, så hvorfor ikke give det forsøg eller to.

Lækkert VIP program

Kunder der opretter sig hos WPT Poker, har foruden deres mange kampagner også muligheden for at få store belønninger i deres VIP program. Det fungerer på den måde at man som spiller optjener point for hver dollar man bidrager med i rake, og disse kan man så købe bonusser med. Der er noget for alle i dette VIP program, så der er god grund til at vælge WPT Poker.

Læs meget mere om hvordan du kommer med til Spring Million i maj måned, og tjek desuden deres store antal satellitturneringer til WSOP 2012 der kører netop nu.