Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Store leaderboards hos PokerStars

Online pokerturneringer har siden interessen for poker startede været en sand succes. Det spændene format der betyder at du både kan vinde en turnering og blive rigere på samme tid foran din computer, er noget som pokerspillere har været særdeles glade for igennem årene.

PokerStars har altid tilbud deres spillere gode muligheder for at belønne deres flotte resultater, og de store månedlige leaderboards er en god mulighed for at vinde en ekstra præmie for at vise alle de andre at man er en sand haj til poker.

Månedlig leaderboard

Man kan hver måned spille med i det store MTT Leaderboard hvor de bedste spillere vil dele en samlet gevinst på $30000. Det eneste man skal gøre for at få en bid af kagen er at lave så gode resultater som muligt, og jo bedre du præsterer i de forskellige turneringer, jo flere point vil du optjene. De bedste spillere kan tage præmier på op til $5000 med sig hjem hver måned, og det er jo ikke ligefrem småpenge.

Der er ingen krav for hvordan du vinder penge i de store leaderboards hos PokerStars, du skal altså blot optjene så mange point som muligt ved at præstere dit bedste. Du kan desuden også vinde adgang til eksklusive freerolls som kun er for de dygtigste MTT spillere, så med både kontanter og specielle freeroll turneringer er PokerStars måske det bedste valg hvis du er til turneringspoker.

Tjek de store leaderboards der kører hos PokerStars hver måned og hold desuden øje med deres SNG leaderboard hvor du også kan vinde store præmier. Du vil som altid kunne få en 100 % sign-up bonus på op til $600 når du åbner en konto hos PokerStars. Du skal bare indtaste koden PSP7824 under registrering, så er du sikret den store bonus som nemt spilles fri ved at spille hos PokerStars.