Tjek din Hand History hos Paradise Poker

Hvis du ofte sidder og bander og svovler over din modstanders held og gerne vil kunne gå tilbage og se dine spillede hænder kunne det måske være at du skulle blive kunde hos Paradise Poker. Her tilbydes der nemlig en nem og overskuelig Hand History som du altid har adgang til via deres pokersoftware. Du er således altid kun et par klik fra at gennemgå dine sidst spillede hænder, og dette kan også gøres selvom du stadig er i gang med at spille på et af de mange borde som findes hos Paradise Poker.

Et godt værktøj

Det er en uhyre vigtig ting at kunne gennemgå ens spil for at sikre sig at man begår så få fejl som overhovedet muligt, og derfor bør du også benytte dig af denne funktion hos Paradise Poker da du med tiden vil blive en bedre spiller hvis du bruger en smule tid på at kigge på dit spil og se om der eventuelt er plads til forbedringer. Funktionen er nem at benytte sig af, og der går under 1 minut før at du har adgang til alle dine hænder og i dit eget tempo kan gennemgå dem en efter en.

Et fremragende sted at spille poker

Paradise Poker er virkelig et godt sted at spille online poker, og deres høje popularitet skyldes blandt andet deres store villighed til at hjælpe nye spillere på plads i spillet så de får mest muligt ud af det hver gang de logger på deres konto og nyder en omgang online poker. Derudover kan folk med sans for et godt tilbud også godt se frem til at blive kunde hos Paradise Poker da man her kan finde et stort udvalg af kampagner og ekstra store turneringer hver eneste måned.

Bliv selv kunde hos Paradise Poker nu og få op til €1000 i bonus.

Få din Paradise bonus her!