Unibet Poker afholder Unibet Open Online i marts

Det er ved at være tid til årets første udgave af Unibet Open Online, og denne gang kan spillere se frem til en turnering med en garanteret præmiepulje på €25.000.

Eventen foregår som altid online hos Unibet Poker, og det er muligt at købe sig ind med det samme. Prisen er på €255+€20, men det kan faktisk gøres meget billigere.

Unibet Poker afholder nemlig op til flere satellitturneringer hver eneste dag op til at eventen starter, så du kan derfor sikre dig en plads for et meget lavt beløb på denne måde.

Fantastisk dyb struktur

Præcis som i de øvrige live udgaver af Unibet Open, vil også denne online udgave bære præg af en fantastisk god struktur.

Man vil derfor få tusindvis af chips at spille med, og hvert niveau har en forlænget varighed der giver plads til masser af spil.

Enhver seriøs pokerspiller bør derfor tage et nærmere kig på hvordan det er muligt at kvalificere sig til eventen, eller købe sig direkte ind.

De 10 bedst placerede spillere i turneringen vil derudover også få point til det store Unibet Open leaderboard der indeholder abnormt fede præmier.

Vind det store leaderbard

Skulle du blive vinderen af det store leaderboard, vil du vinde intet mindre end 4 pakker til Unibet Open Live, og 3 til Unibet Open Online.

Værdien af førstepladsen i dette leaderboard er derfor på omkring 100.000 kroner, så det er bare med at få registreret sig og deltage i løjerne.

Nye kunder kan endvidere også få en 100 % velkomstbonus på op til €135, så der er også her et godt tilbud at indhente.

Vælg desuden også at kigge nærmere på Unibet Pokers store loyalitetsprogram der giver mulighed for op til 30 % i rakeback med mere.

Åben din gratis konto i dag og så er du klar til Unibet Open Online.

Kom til Unibet Open her