Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Vind en pakke til GSOP Dominican hos Betsafe Poker

En af de absolut vildeste og mest afventede turneringer under GSOP Live i år må uden tvivl siges at være deres event der spilles i Den Dominikanske Republik senere på året. Her vil der være et indskud på $3300 som er væsentligt højere end de øvrige GSOP turneringer, og på grund af dette faktum kan man derfor også spille med om langt større pengepræmier hvis man er blandt de deltagende ved den grønne filt. Lige nu giver Betsafe Poker dig muligheden for at få fat i en af 3 komplette pakker, og den kan blive din helt gratis.

Spil med i online finale

Det hele foregår den 2. februar 19.30 dansk tid hvor 3 dygtige og heldige spillere alle vil kvalificer sig til den store GSOP turnering, og det er slet ikke så svært som man skulle tro at komme med til finalen. Det eneste du skal gøre er nemlig at optjene minimum 50 player points i januar, og når dette er gjort vil du blive inviteret med til en satellitturnering hvor i der er op til 55 sæder garanteret til finalen som altså spilles den 2. februar.

$18000 i præmier

Med en værdi på $6000 for hver eneste pakke og hele tre af slagsen i præmiepuljen har denne kampagne en værdi af $18000, og siden det kun er for kunder hos Betsafe Poker kan man lige så godt slå til nu og prøve at se om man kan blive blandt de 3 heldige vindere. Siden at man i realiteten kan vinde en af pakkerne for bare 50 optjente player points er dette et af de absolut hotteste tilbud lige nu, og du skal bare se at få oprettet dig hos Betsafe Poker hvis du gerne vil være med.

Optjen derfor en sum player points i denne måned og se om du kommer gratis med til GSOP Live i Den Dominikanske Republik.

Vind din pakke hos Betsafe Poker