Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Vind stort med Jackpot STT turneringer hos NordicBet Poker

Som noget helt nyt hos NordicBet Poker kan du spille med i spændende Jackpot Sit N Go turneringer døgnet rundt. Disse spændende Jackpot turneringer giver dygtige og heldige spillere muligheden for at vinde helt op til €5000 i bonus for deres bestræbelser, og selv hvis du ikke vinder de oprindelige 5 turneringer i træk, kan du med en top 2 placering i 5 STT turneringer i træk vinde €500. Jackpot turneringerne findes i to formater. Det ene er i normalt tempo, mens det andet er i Turbo formatet. Det kan anbefales at vælge de almindelige Jackpot STT turneringer hvis man sætter stor pris på masser af poker og ikke ønsker at komme i en snæver situation efter kort tid.

€12+€1 i indskud

Turneringerne har et indskud på €12+€1 hvor af de €2 går til den store Jackpot mens de resterende €1 går til NordicBet Poker i gebyr. Som tidligere fortalt giver 5 sejre i træk en bonus på enestående €5000. Der er der dermed kommet endnu flere grunde til at nyde ens online poker hos NordicBet Poker. Foruden disse spændende Jackpot turneringer kan man også kigge nærmere på de forskellige bonusser som NordicBet tilbyder.

På dit første indskud hos NordicBet Poker kan du vælge mellem enten €25 i direkte bonus eller op til €1000 i normal sign-up bonus. Den direkte €25 bonus vil blive sat ind på din konto så snart dit indskud er lavet, og dermed vil du have €25 ekstra at spille for når din nye konto hos NordicBet Poker er oprettet og dit første indskud er foretaget. Den anden €1000 bonus spilles fri løbende mens du optjener spiller-point og henvender sig især til særligt aktive spillere som vægter store bonusser højt.

Kig forbi NordicBet Poker og se nærmere på de spændende Jackpot turneringer og vælg den bonus som passer netop til dig.

Lav din NordicBet Poker her!